New-Energy TV: zonnepanelen zijn rendabel

Het moment is bereikt dat zonnepanelen rendabel zijn. De kWh prijs is het afgelopen jaar gezakt tot onder de 14 cent. Dit thema en andere PV-thema’s komen op 24 mei uitgebreid aan bod tijdens The Solar Future in Haarlem. Organisator van The Solar Days is Edwin Koot van SolarPlaza. Hij is optimistisch over de kansen voor zonne-energie in Nederland. Hij memoreert hoe piepklein de sector was toen hij 18 jaar geleden zelf met zonne-energie begon.

Ook PvdA-voorman Diederik Samsom verwacht een explosie van zonnepanelen in Nederland. Hij gaf in een interview over zijn visie op weg naar 100% duurzame energie in 2050, daags voor de val van het kabinet.

“Ik denk dat we dit jaar een omslag beleven op de Nederlandse PV-markt”, aldus Wilfried de Goeij van GreenLoans. “Wel moet de branche zich ontdoen van de cowboys”, zegt hij in een interview.

Bron: www.new-energy.tv

Salland Solar bestaat uit een team van experts die al sinds 2001 (of langer) actief zijn op het gebied van zonnepanelen en andere duurzame energietechnieken.Bekijkt u ook eens onze referenties of vraag ernaar indien u een vrijblijvende offerte van ons wilt. Bij Salland Solar vind u een deskundige en prijsgunstige oplossing voor het leveren en monteren van zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van volledige pakketen zonnepanelen aan particulieren en MKB.

Written by