Over ons

Bij Salland Solar vind u een deskundige en prijsgunstige oplossing voor het leveren en monteren van zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van volledige pakketen zonnepanelen aan particulieren en MKB.

Aanvullende diensten als asbestverwijdering en subsidieaanvragen niet te vergeten. Salland Solar is opgericht door professionals met vele jaren PV-ervaring in met name Duitsland maar ook in België en Nederland. Wij verzorgen de engineering, configuratie en installatie van zonne-energie.

 

Levering uit voorraad!

Onze zonnepanelen en toebehoren zijn niet alleen van hoge kwaliteit (minimaal 10 jaar garantie, alleen PLUS-toleranties), maar zijn ook uit voorraad leverbaar. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen op korte termijn geleverd en geplaatst zijn.


PLUS-toleranties

Veel leveranciers leveren een zonnepaneel met een +/- tolerantie. Wat veel mensen niet weten is dat het gehele systeem net zoveel produceert als het slechtst producerende zonnepaneel. Dus als er sprake is van +/- tolerantie van 3% op een zonnepaneel van 235 Wattpiek, dan kan de productie van één zonnepaneel dus 228 Wattpiek zijn, en daarmee zullen dus alle zonnepanelen 228 Wattpiek produceren.

Dit is dus niet te vergelijken met een zonnepaneel dat alleen een positieve tolerantie geeft. Een Wp geeft bij een bepaalde basissituatie (#% gericht op het zuiden, #% dakhelling, # kWh/m2 instraling, etc) altijd gelijke productie volgens de geldende IEC normen. Vandaar dat de Wp-prijs de belangrijkste parameter voor de prijsvergelijking voor een zonnepaneel is. Salland Solar levert alleen zonnepanelen met een PLUS-tolerantie!

10 jaar garantie op onze omvormers mogelijk!

De zonnepanelen worden aangeboden met een productgarantie van minimaal 10 jaar. De omvormer is het meest storingsgevoelige onderdeel van een zonne-systeem. Veel producenten bieden u garantie op omvormers van 5 jaar. Omdat uw zonnepanelen zeker 25 jaar meegaan, zou het theoretisch dus kunnen zijn dat u uw omvormers meerdere malen moet vervangen. Zonde van het geld. Wij bieden onze omvormers daarom ook aan met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Bekijk onze producten