Dorpsomroeper kondigt informatieavond over zonne-energie aan in Putten

PUTTEN – Boeren, burgers en buitenlui! Met de krachtige roep van de professionele dorpsomroeper werden marktbezoekers in Putten woensdag 9 mei jl. verrast op een niet alledaags schouwspel. Met zijn luide en markante stem kondigde Hein de Roeper de informatieavond over zonne-energie aan op 30 mei in het gemeentehuis in Putten. De opvallende assistentes deelden daarbij enthousiast flyers uit aan het publiek.

Informatieavond over zonne-energie

De informatieavond vindt plaats op 30 mei in het gemeentehuis van Putten van 19.00 uur tot 21.30 uur. Tijdens deze avond komen de bezoekers meer te weten over de mogelijkheden van zonne-energie. Er zijn twee informatierondes en er is een informatiemarkt met lokale installatiebedrijven. Zelf energie opwekken met zonnepanelen is niet alleen leuk en goed voor het milieu, maar ook een manier om de energierekening structureel te verlagen. Zonnepanelen aanschaffen is aantrekkelijk, want ze zijn nog nooit zo goedkoop geweest als nu.

Bron: www.deputtenaer.nl

Gratis berekening van uw voordeel

Wilt u offertes vergelijken? Vraagt u dan naast de offerte van uw plaatselijke installateur ook een offerte bij Salland Solar op. Wij werken met lokale installateurs, maar kunnen desondanks tegen zeer scherpe tarieven leveren. Naast een vrijblijvende offerte biedt Salland Solar u op verzoek ook een economische berekening aan. Zo ziet u direct wat de financiele voordelen voor u zullen zijn bij aanschaf van zonnepanelen.

Written by