Produceer uw eigen energie! Info-avond Nunspeet

NUNSPEET – De gemeente Nunspeet zet in op het zelf produceren van energie en daardoor te besparen op de energierekening. Door zelf energie te produceren bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. U kunt zelf energie produceren door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen, zonnecollector of een warmtepomp. Steeds meer mensen doen het, en besparen afhankelijk van de installatie tot wel 50% van hun energiekosten. U kunt ook besparen en tegelijkertijd uw CO2 uitstoot verminderen.

Als u zelf energie produceert, krijgt u te maken met verschillende procedures en vereisten. Daarom zijn de belangrijkste voorwaarden en tips voor u op een rij gezet.

Ga hiervoor naar: www.zelfenergieproduceren.nl

Woont u in de gemeente Nunspeet dan kunt u voor de installatie bovendien subsidie aanvragen. Bezoek hiervoor het subsidieloket op www.nunspeet.nl, mail (veluweduurzaam@nunspeet.nl) of bel het klantcontactcentrum van de gemeente: tel. 0341-259911

Bron: www.veluweland.nl

Hulp nodig? Salland Solar verzorgt de afwikkeling van de subsidieaanvraag voor u indien u gebruik maakt van onze scherpe offerte. De kwaliteit van onze producten zullen u tevreden stellen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Written by